Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Nationale Bijscholingsdag Jeugd- en Gezinsprofessionals

Den Bosch
6 juni 2024

Bijblijven als jeugd- en gezinsprofessionals of gedragswetenschapper in jouw vakgebied is cruciaal. Daarom organiseert Jeugdprofessionals Nederland hét evenement voor alle jeugd- en gezinsprofessionals en gedragswetenschappers: De Bijscholingsdag. Deze dag staat volledig in het teken van professionele ontwikkeling en het delen van kennis met vakgenoten. Tijdens deze Bijscholingsdagen leer je over de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied, ontdek je nieuwe perspectieven en breid jij jouw professionele netwerk uit. Bovendien krijg je de kans om je te verdiepen in onderwerpen die voor jou relevant en interessant zijn. Je hebt namelijk zelf de vrijheid om te kiezen welke training(en) je wilt volgen. Zo doe jij binnen één dag veel relevante kennis op.

Daarnaast bieden de Bijscholingsdagen de mogelijkheid om punten te behalen voor je herregistratie. Op een boeiende en educatieve manier behaal je punten voor je herregistratie bij het SKJ of NVO/NIP. Kortom, een volledig verzorgde dag die helemaal draait om jouw professionele groei!

Op 6 juni organiseert Jeugdprofessionals Nederland de Bijscholingsdag in Den Bosch. Kijk voor meer informatie welke trainingen er op deze dag worden aangeboden en het programma op hun website!

Dit zit er bij je ticket inbegrepen:

  • 6.5 SKJ-punten
  • Het volgen van jouw voorkeurstraining(en)
  • Een goed verzorgde lunch
  • Netwerken met collega’s uit de regio
  • € 50,- korting op jouw deelname aan een Bijscholingsdag in 2024 of 2025

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Online Opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd

Ben je op zoek naar een baan waarin je administratief werk verricht en tegelijkertijd sociaal betrokken bent? Volg dan de online opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.