Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Masterclass Complexe Woningaanpassingen

Den Bosch
11 december 2024
 249,00

Als Wmo consulent krijg je regelmatig te maken met (complexe) woningaanpassingen. Hoe ga je hier mee om, welke beslissingen moet je maken en vooral hoe los je het uiteindelijk op. Tijdens onze Masterclass ga je hier mee aan de slag. Deze Masterclass is speciaal ontworpen om je te helpen bij het vinden van innovatieve en effectieve oplossingen voor (de meest) complexe situaties.

Wat maakt deze Masterclass nou zo interessant? Iris begrijpt als geen ander de uitdagingen die komen kijken bij het oplossen van complexe woningaanpassingen. Ze heeft ervaren dat woningaanpassingen vaak het verschil maken in het leven van mensen en daarom wil ze de deelnemers van de Masterclass helpen en meedenken met casuïstiek.

Dit zit er bij je ticket inbegrepen:

  • Op een interactieve manier nieuwe kennis op doen en je verdiepen
  • Een goedverzorgde lunch
  • Leren van Iris van Zandwijk, de ervaren professional op dit gebied
  • Netwerken en sparren met collega’s uit het werkveld
  • € 50,- korting op deelname aan het eerstvolgende evenement

Wat kun je verwachten?

De Masterclass is interactief. Je krijgt inzicht in de uitdagingen waarmee professionals te maken hebben, leert hoe je maatwerkoplossingen kunt creëren en ontdekt hoe je met anderen tot innovatieve oplossingen te komen. Vragen kunnen gesteld worden, casuïstieken kunnen worden aangedragen, maar het is vooral belangrijk dat je naar huis gaat met nieuwe kennis en eventuele oplossingen.

Deze Masterclass is een interactieve ervaring waarbij jij de kans krijgt om vragen te stellen, samen te brainstormen en waardevolle inzichten te delen met andere professionals. Deze masterclass brengt een diverse groep mensen bij elkaar, met verschillende achtergronden en kennisniveaus, zodat je kunt leren van elkaars ervaringen en ideeën.

Voor wie is deze Masterclass?

De Masterclass Complex Woningaanpassingen is bedoeld voor Wmo consulenten, professionals die te maken hebben met woningvragen en anderen die betrokken zijn bij complexe situaties op het gebied van woningaanpassingen. Deze Masterclass is voor professionals welke al jarenlange ervaring hebben. De Masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten die je direct kunt toepassen.

Locatie

De Masterclass van 11 december vindt plaats in Nuland.
Van der Valk hotel Nuland.
Rijksweg 25, 5391 LH Nuland.

Parkeren kan gratis bij Van der Valk hotel Nuland.

Programma

9:00 – 9:30 uur. Inloop en kennismaken met collega’s

9:30 – 11:00 uur. Start interactieve Masterclass waarbij we samen gaan brainstormen en vragen beantwoorden

11:00 – 11:30 uur. Pauze. Netwerken met collega’s uit het werkveld en tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners

11:30 – 13:00 uur.  Vervolg interactieve Masterclass waarin we verder gaan werken met de casus

13:00 – 14:00 uur. Afsluitende lunch met tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners

Deskundige

De interactieve Masterclass is samengesteld door onze docent, Iris van Zandwijk. Iris studeerde ruim 25 jaar geleden af als ergotherapeut en kwam vrij snel daarna terecht in de advieswereld. Sinds 2004 werkt ze als zelfstandig adviseur op het gebied van letselschade. Kennis die ze graag met jou deelt tijdens de Masterclass.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Actie ticket Masterclass Complexe woningaanpassingen – 11 december 2024
Actie ticket Masterclass Masterclass Complexe woningaanpassingen – Verkoopprijzen van 2023!
250,00
50 beschikbaar

Opleiding Backoffice Medewerker Wmo / Jeugd

Wil jij administratief en toch sociaal betrokken werk doen? Als Backoffice medewerker Wmo / jeugd ben je een belangrijke schakel binnen de keten van het Sociaal Domein. In de opleiding krijg je theoretische kennis van de Wmo en de Jeugdwet en leer je effectief samenwerken. 

Opleiding KCC Medewerker Sociaal Domein

Ben jij een uitstekend visitekaartje voor het Sociaal Domein? Volg dan de opleiding KCC medewerker Sociaal Domein. We leren je de benodigde kennis van wet- en regelgeving maar zorgen ook dat je over goede communicatietechnieken beschikt.

Training Wmo en Dementie

Als Wmo consulent krijg je te maken met ouderen en dementie. Volg onze training Wmo en dementie en leer je communicatietechnieken aan te passen.