Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Magazine Wmo Doen – Jaarabonnement

 21,79 27,25
6 uur
Wmo
2023

Wmo doen, hét magazine voor de ontwikkelingen in de Wmo!

Blijf als gemeente of professional op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de Wmo met het magazine Wmo doen. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk.
Blijf jij graag op de hoogte? Neem dan nu een jaarabonnement op Wmo doen, voor jezelf of voor je organisatie. Een abonnement kost € 27,25 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie magazines per post toegestuurd. Ook kan je kiezen voor een online jaarabonnement. Dit zijn dezelfde edities als de printversie, maar dan online! Een online jaarabonnement kost €21,79 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie nummers online.

 21,79 27,25

Wellicht vind je dit ook interessant

Webinar Actualiteitencollege

Wil jij meer weten over uitspraken die er zijn gedaan in het kader van de Wmo? Volg dan het Webinar ‘Actualiteitencollege’ van Kenniscentrum Sociaal Domein.

Training Klachtenfunctionaris (2 dagen)

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening binnen het Sociaal Domein? Ben je communicatief sterk, kun je goed luisteren en denk jij in oplossingen? Dan is de tweedaagse training Klachtenfunctionaris Sociaal Domein zeer geschikt voor je!

Training Omgaan met de Kritische Klant

Weerstand en onbegrepen gedrag komen in het Sociaal Domein vaak voor. Het gesprek kan soms helemaal vastlopen omdat er veel weerstand is en wellicht kun je op dat moment niet gelijk iets bevestigen of ontkrachten. Wat kun je doen om het gesprek een andere wending te geven? Leer het tijdens de training omgaan met de kritische cliënt.