Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Zucht!? – Middelen, Addictie, Motivatie bij Jongeren

Online
 69,00
2 uur
Jeugd
E-learning

De e-learning ‘Zucht!?’ gaat over verschillende soorten middelen. Deze e-learning is ontwikkeld om jou te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden om effectief te werken met jongeren die in aanraking komen met middelengebruik en mogelijke misbruik situaties. Wil je dit leren herkennen en bespreekbaar maken? Volg dan de e-learning ‘Zucht!?’.

Deze e-learning is ontwikkeld om jou te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden om effectief te werken met jongeren die in aanraking komen met middelengebruik en mogelijke misbruik situaties. Je leert dit te herkennen en bespreekbaar te maken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, deze e-learning biedt waardevolle inzichten en tools die jouw vermogen voor deze complexe en gevoelige kwesties zullen versterken. Hier heb je geen voorkennis voor nodig.

Voor wie

De e-learning ‘Zucht!? is bedoeld voor zowel jeugdconsulenten als andere consulenten die zich graag willen verdiepen in het middelengebruik bij jongeren.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

Praktische informatie

De e-learning ‘Zucht!?’ duurt 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor de e-learning ‘Zucht!?’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

Training Klachtenfunctionaris (2 dagen)

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening binnen het Sociaal Domein? Ben je communicatief sterk, kun je goed luisteren en denk jij in oplossingen? Dan is de tweedaagse training Klachtenfunctionaris Sociaal Domein zeer geschikt voor je!

E-learning Het Juridisch Kader Jeugdzorg

Wat moet je allemaal weten van de Jeugdwet om als Jeugdconsulent aan de slag te gaan? Hoe kan je de wet juist toepassen in de praktijk en uitleggen aan de cliënt? In de e-learning ‘Het juridisch kader Jeugdzorg’ leer je alles wat je moet weten over het juridisch kader en de toepassing ervan.