Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Zucht!? – Middelen, Addictie, Motivatie bij Jongeren

Online
 69,00
2 uur
Jeugd
E-learning

De e-learning ‘Zucht!?’ gaat over verschillende soorten middelen. Deze e-learning is ontwikkeld om jou te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden om effectief te werken met jongeren die in aanraking komen met middelengebruik en mogelijke misbruik situaties. Wil je dit leren herkennen en bespreekbaar maken? Volg dan de e-learning ‘Zucht!?’.

Deze e-learning is ontwikkeld om jou te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden om effectief te werken met jongeren die in aanraking komen met middelengebruik en mogelijke misbruik situaties. Je leert dit te herkennen en bespreekbaar te maken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, deze e-learning biedt waardevolle inzichten en tools die jouw vermogen voor deze complexe en gevoelige kwesties zullen versterken. Hier heb je geen voorkennis voor nodig.

Voor wie

De e-learning ‘Zucht!? is bedoeld voor zowel jeugdconsulenten als andere consulenten die zich graag willen verdiepen in het middelengebruik bij jongeren.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

Praktische informatie

De e-learning ‘Zucht!?’ duurt 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor de e-learning ‘Zucht!?’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Vormen van Jeugdhulp

Wil jij meer weten van de verschillende vormen van jeugdhulp? Of wil jij je kennis opfrissen? Volg dan de e-learning ‘Vormen van jeugdhulp’.

Opleiding KCC Medewerker Sociaal Domein

Ben jij een uitstekend visitekaartje voor het Sociaal Domein? Volg dan de opleiding KCC medewerker Sociaal Domein. We leren je de benodigde kennis van wet- en regelgeving maar zorgen ook dat je over goede communicatietechnieken beschikt.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.