Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

E-learning Effectief thuiswerken

Online
 69,00
2 uur
Persoonlijke ontwikkeling
E-learning

Werk jij regelmatig thuis en zou je meer handvaten en tips willen hebben hoe je dat effectief zou kunnen doen? Tijdens de e-learning ‘Effectief thuiswerken’ ga je aan de slag met het inrichten van jouw werkplek, het onderhouden van contacten én online vergaderen.

Soms heb je de keuze om thuis te werken, soms kan het niet anders. In de e-learning ‘Effectief thuiswerken’ leer je hoe je je werkplek optimaal kunt inrichten, wat je kunt doen om in contact te blijven met je collega’s en welke tools daarvoor handig zijn. Ook leer je handige toepassingen voor online vergaderen. Alles om ervoor te zorgen dat je van je huis ook een fijne werkplek kunt maken.

Leerdoelen:

  • Je weet aan welke eisen een werkplek moet voldoen;
  • Je weet welke zithouding je moet aannemen;
  • Je weet hoe je een extra beeldscherm kan gebruiken en instellen;
  • Je kent de pomodoro-methode en weet wat het oplevert voor jouw werkritme wanneer je thuiswerkt;
  • Je kent de do’s and don’ts van een pauze;
  • Je weet hoe je in contact blijft met je collega’s en klanten;
  • Je weet hoe je Trello en Asana kan gebruiken;
  • Je kent verschillende tools en functies met betrekking tot online vergaderen.

Deze e-learning is bedoeld voor alle professionals binnen het Sociaal Domein die meer willen weten over hoe je effectief thuis kunt werken. Deze e-learning wordt vaak afgenomen voor een pre-boarding of onboarding programma.

Opleidingsniveau

De e-learning is op mbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Vanaf 1 januari 2022 zijn scholingskosten niet meer fiscaal aftrekbaar. Daarvoor in de plaats is het STAP-budget in het leven geroepen. Het STAP-budget is een subsidieregeling voor scholing en ontwikkeling voor werkenden en werkzoekenden. Iedereen die een training, cursus of opleiding wil volgen kan maximaal € 1.000,- aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Effectief thuiswerken’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een zelftest. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

E-learning Leiderschap en persoonlijkheid

Wil jij meer weten over leiderschap? En wil jij het gedrag en de persoonlijkheid van medewerkers herkennen en begrijpen? Tijdens de e-learning ‘Leiderschap en persoonlijkheid’ leer je meer over de verschillende leiderschapsstijlen en de uitgangspunten van persoonlijkheid.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.