Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Leiderschap en persoonlijkheid

Online
 69,00
2 uur
Persoonlijke ontwikkeling
E-learning

Wil jij meer weten over leiderschap? En wil jij het gedrag en de persoonlijkheid van medewerkers herkennen en begrijpen? Tijdens de e-learning ‘Leiderschap en persoonlijkheid’ leer je meer over de verschillende leiderschapsstijlen en de uitgangspunten van persoonlijkheid.

De e-learning ‘Leiderschap en persoonlijkheid’ gaat in op de zeven eigenschappen van leiderschap, de uitgangspunten van persoonlijkheid en het begrijpen van het gedrag van de ander. Op deze manier kun jij jezelf als leidinggevende of medewerker verplaatsen in iemands situatie.

Ook krijg je inzicht in de verschillende persoonlijkheden, opgebouwd aan de hand van kleuren. Daarnaast wordt er ingegaan op de competenties, vaardigheden en ervaring. Want is ervaring wel zo belangrijk? Tot slot worden een aantal klassieke leiderschapsstijlen besproken.

Leerdoelen:

  • Je weet wat de zeven eigenschappen van leiderschap zijn en hoe je deze kan toepassen in je werk;
  • Je weet wat persoonlijkheid is;
  • Je kent de belangrijkste uitgangspunten van persoonlijkheid;
  • Je kent de vijf kleuren van persoonlijkheid;
  • Je weet welke competenties en vaardigheden van belang zijn voor een leider;
  • Je weet wat autoritair, democratisch en laissez faire leiderschap is.

Deze e-learning is voor alle professionals binnen het Sociaal Domein die meer willen weten over leiderschap en persoonlijkheid. De e-learning wordt vaak afgenomen door professionals met een leidinggevende baan of professionals die tijdens hun werk andere medewerkers moeten aansturen.

Opleidingsniveau

De e-learning is op mbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Leiderschap en persoonlijkheid’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een zelftest. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

E-learning Succesvol solliciteren!

Succesvol solliciteren, hoe doe je dat? Tijdens de e-learning 'succesvol solliciteren' leer je meer over het opstellen van je cv, je sollicitatiebrief, je voorbereiding op het gesprek, de sollicitatie zelf en het omgaan met eventuele faalangst. Meer zelfvertrouwen krijgen? Volg dan de e-learning succesvol solliciteren!